Ce-aș mai bea un păhărel. Un gălățean a făcut praf recordurile de ALCOOLEMIE

Distribuie articolul

De Rusalii, un gălățean s-a luat la trântă cu recordurile locale, regionale și naționale care măsoară concentrația de alcool în sânge.

Bărbatul de 40 ani din Vârlezi a băut într-o singură zi cât beau alții într-o viață întreagă și a reușit să ducă pragul alcoolemiei spre cifre imposibil de atins pentru majoritatea consumatorilor contemporani. Din păcate pentru domnul consumator, în timpul trântei cu recordurile el s-a lovit la cap și a ajuns în comă la spital.

Medicii încearcă să-l salveze pentru că urmează multe alte sărbători.

„Noaptea trecută am avut un caz la Vârlezi. Echipajul de la Ambulanță a mers la un bărbat de 40 ani în comă, cu traumatism cranio cerebral. A fost găsit acasă în stop cardio respirator, a fost resuscitat, intubat și dus la UPU. Avea o alcoolemie de 6,3 la mie”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanță Județean.

Nici măcar ficatul consumatorului din Vârlezi nu poate ști ce a fost în capul omului care a băut tot ce a găsit în cale. Se pare că petrecerea a durat o zi și o noapte, ca în poveștile de la țară. La ultimul pahar, bărbatul de 40 de ani era în viață și se „lăuda” cu o alcoolemie de 6,3 grame alcool pur la mie.

El mai avea puțin și depășea recordul național deținut de o mamaie din județul Iași.

În 2010, ieşeanca în varsta de 63 de ani a fost internată la Spitalul de Urgenţă cu o alcoolemie de 7,55 la mie alcool în sânge.

În ceea ce privește recordul mondial, cei doi consumatori din Iași și din Galați mai au de lucru. Potrivit Ev.Zilei, un polonez de 30 de ani a fost găsit pe 24 iulie 2013 într-un şanţ, pe jumătate mort. El a supravieţuit deşi avea o alcoolemie extraterestră de 13,74 la mie (13,74 grame alcool la un litru de sânge).


Distribuie articolul

You May Also Like