Un gălățean beat a sunat la 112 anunțând că se sinucide cu un pistol. Ulterior a ajuns la Psihiatrie

Distribuie articolul

Un gălățean a sunat la 112 pentru a anunța că se sinucide cu un pistol în apartamentul său. Polițiștii care s-au dus la fața locului nu au găsit niciun pistol și au constatat că bărbatul era beat, așa că l-au dus la Psihiatrie.

Incidentul s-a produs marți seara, într-un bloc de pe strada Saturn. La apartamentul indicat de bărbatul care a sunat la 112 s-au dus polițiști și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Galați. Bărbatul nu a opus rezistență, iar polițiștii au aflat că nu exista niciun pistol.

„A fost identificată persoana care a amenințat cu acte suicidale, fiind vorba despre un bărbat cu vârsta de 46 ani și care, se afla într-o stare avansată de ebrietate. Nu a fost găsită nicio armă asupra sa sau în locuință, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu este deținător de nici un tip de armă. Datorită stării în care se afla a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galați – Secția Psihiatrie, unde a rămas internat”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

În plus, bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru apelarea nejustificată a serviciului de urgență 112.


Distribuie articolul

You May Also Like