Un gălățean ar putea face parte din Guvernul Dăncilă

Distribuie articolul

Un gălățean ar putea face parte din Guvernul Dăncilă. Este vorba despre Viorel Ştefan care a fost propus pentru unul din posturile de vicepremier. Dacă va parcurge toate etapele de instalare în funcție, deputatul gălățean va ocupa un post fără portofoliu, conform organigramei guvernamentale anunțată de PSD.

Deputatul gălățean s-a născut în anul 1954, în localitatea Mitoc din judeţul Botoşani. El este căsătorit și are trei copii. Viorel Ștefan este economist de profesie și a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice de la Universitatea Al.I.Cuza Iaşi. Înainte de revoluție a fost economist și șef serviciu la NAVROM Galaţi. Între 1991-1996, V.Ștefan a ocupat funcţia de director general la Compania de Navigaţie Fluvială Română NAVROM SA Galaţi. De asemenea, între 1995-2001, a fost preşedintele Asociaţiei Armatorilor şi Operatorilor Portuari Fluviali din România.

Din punct de vedere politic, social democratul Ștefan este membru al partidului de 25 de ani. Timp de 12 ani, până în 2008, Viorel Ştefan a fost senator PSD și de atunci este deputat, fără întrerupere. Între 2000 – 2004 a condus Comisia de Buget Finanţe de la Senat. În plus, a fost Ministru de Finanțe în 2017 în Guvernul Grindeanu.


Distribuie articolul

You May Also Like