Un bărbat din Tecuci a fost sfâșiat de câini. El a fost adus la Spitalul de Urgență din Galați cu elicopterul SMURD

Distribuie articolul

Un bărbat de 49 de ani din localitatea Cosmești a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost sfâșiat de patru câini. Este vorba despre paznicul unei societăți comerciale din Tecuci. Marți dimineață, el se afla la serviciu atunci când a fost atacat de patru câini de talie mare. Omul a fost doborât la pământ și mușcat de numeroase ori. Un coleg l-a găsit și a anunțat imediat salvarea. Victima a fost transportată de urgență la spitalul din Tecuci. Medicii de acolo au stabilit că starea bărbatului este gravă și au decis să-l transfere la spitalul din Galați.

„A fost adus la spital la ora 10.45, un bărbat de 49 de ani din Cosmești. A fost dus imediat la Urgențe cu plăgi multiple după ce a fost mușcat de nișțe câini. Victima are mușcături pe toată suprafața corpului, era în șoc hemoragic, traumatic și psihic. I s-a acordat ajutor de urgență și apoi a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul din Galați”, a declarat managerul Spitalului din Tecuci Claudiu Zara.

Transferul a fost făcut cu un elicopter SMURD.

„Elicopterul SMURD a avut o misiune la Tecuci. La Spitalul de Urgență din Galați a fost transportat un adult mușcat de câini, se pare că este vorba despre câini de talie mare. Bărbatul este în stare gravă, el este intubat”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Polițiștii știu cine este proprietarul câinilor agresivi și încearcă să afle cum s-a întâmplat agresiunea.

„Poliția face cercetări urmând să stabilească încadrarea juridică a faptei. Este vorba despre un bărbat care lucrează ca paznic la o societate comercială de la marginea orașului Tecuci, punctul de lucru este închis. El a fost mușcat de patru câini ciobănești. A fost găsit de un coleg în jurul orei 10.00, el intrase în tură la ora 8.00. Se cunoaște cine este proprietarul câinilor, el deține un teren în vecinătate”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Proprietarul câinilor ar putea fi tras la răspundere pentru agresiunea comisă de animalele sale.


Distribuie articolul

You May Also Like