Mii de gălățeni vor sta în frig ore întregi. Defecțiunea de la rețeaua de gaze naturale va fi remediată până la ora 21.00

Distribuie articolul

Sunt probleme cu furnizarea gazelor naturale în orașul Galați. Începând de aseară (luni, 30 octombrie) în cartierele din Vestul orașului gazele fie au fost întrerupte, fie au fost furnizate cu presiune redusă. De vină este o problemă tehnică la una dintre stațiile care alimentează municipiul Galați. Marți, 31 octombrie, echipele companiei de gaze lucrează pentru a remedia defecțiunea iar intervenția va fi finalizată până la ora 21.00, anunță reprezentanții Distrigaz Sud.

În prezent sunt sute blocuri care nu beneficiază de acest serviciu la parametrii normali. Cetățenii din cartierele Micro 16, Siderurgiștilor Vest și Țiglina 2 s-au plâns că din cauza presiunii reduse nu pot porni centralele termice de apartament și astfel sunt nevoiți să stea în frig.

Dacă simt miros de gaze la repornirea instalațiilor, clienţii sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. De asemenea, orice incident trebuie anunțat la serviciul Call Center al Distrigaz Sud Reţele, la numărul 021/9281.


Distribuie articolul

You May Also Like