Ultima raportare a ISJ: 124 de elevi gălățeni infectați

Distribuie articolul

Ministerul Educației, Sorin Câmpeanu nu știe în acest moment cum se va recupera materia pentru cele două săptămâni de vacanță forțată, dacă se va prelungi semestrul sau chiar dacă vor fi amânate examenele de Bacalaureat și Evaluarea Națională.

„Evoluția epidemiologică nu este atât de predictibilă pe cât am avea nevoie. Așa că vom decide pe date certe (cât se poate), și nu pe supoziții, după 8 noiembrie”, a afirmat ministrul Sorin Câmpeanu.

Școala s-a suspendat si toți elevii vor intra de luni în vacanță pentru două săptămâni, așa cum a anunțat ieri președintele Johannis.
În acest moment incertitudinea planează asupra a ce se va întâmpla după acest interval.

Se amână examenele de Bacalaureat sau Evaluare Națională? Se prelungește semestrul cu încă două săptămâni? Se vor scoate din nou capitole din materia pentru examene, așa cum s-a întâmplat în trecut?
Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a anunțat cu sinceritate: „nu știm”.

„Întâi să știm că nimic nu ne împiedică să revenim la școală în 8 noiembrie și apoi vom anunța și rezultatul consultărilor cu privire la structura anului școlar.”, a explicat Câmpeanu.

Acesta a mai precizat că o decizie va fi luată în urma consultărilor cu toate părțile implicate.

Între timp, se știe cert faptul că afterschool-urile NU se vor închide.
Întrebată în cursul zilei de astăzi despre situația elevilor infectați, inspectorul școlar general, Gina Brânzan ne-a declarat că instituția pe care o conduce


Distribuie articolul

You May Also Like