Uite și de asta o ducem prost: gălățeanul Florin Pintea Pâslaru taie și spânzură la TVR

Distribuie articolul

Avem o duduie timorată și agramată în fruntea Guvernului, un lider al partidului de guvernământ condamnat penal și o gașcă întreagă de politicieni vocali și certați cu legea, faza definitivă sau în curs de judecare. Printre ei mai avem o sumedenie de personaje triste care au răzbit în tot felul de funcții publice sau mai puțin publice. Pe Florin Pâslarul nu știm unde să-l băgăm, mai ales că omul a fost de toate: deputat, șef de grup parlamentar, turnător la securitate, patron tv, admirator de stewardese, organizator de paranghelii publice, director de fabrică falimentară și consilier al președintelui PSD.

De fapt, noi speram că am scăpat de Florin Pâslaru până astăzi când ne-a căzut sub nas un interviu al realizatorului emisiunii Starea Nației, Dragoș Pătraru. Omul povestește cum a fost abordat în biroul președintelui televiziunii naționale de o „săgeată” a lui Liviu Dragnea.

„Uite un episod halucinant, care s-a petrecut anul trecut. Imediat după ce am semnat contractul, eram în biroul Irinei Radu și a venit la mine un tip, mi-a strâns cu putere mâna și mi-a spus că domnul președinte Dragnea mă salută și îmi urează toate cele bune la TVR. Am rămas mască, nu am știut cum să reacționez. Irina mi-a spus că a ținut omul să mă vadă și să-mi spună asta și să nu țin cont, că e o prostie, că să îmi văd de treabă cum știu mai bine, că dă-i încolo, cu politica lor. Și mi-a mai spus că oricum va fi dată afară din cauza noastră. Ceea ce, am văzut cu toții, s-a întâmplat. Domnul – care am înțeles că ține legătura dintre partid și TVR, așa cum fac și unii jurnaliști care dau consultanță PSD-ului – se numește Florin Pâslaru, umbra președintelui Dragnea”, a povestit realizatorul TV Dragoș Pătraru, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Hotnews.

Faptul că un dalmațian politic a ajuns să se plimbe prin biroul directorului TVR ca la el acasă spune totul despre modul în care este guvernată țara. Peste tot este plin de prieteni, atârnători, cumetri, teleormăneni, pupincuriști, lătrăi și jigodii. Iar rezultatele se văd în jurul nostru, al tuturor.


Distribuie articolul

You May Also Like