UDJ îi premiază pe noii studenți. Aceștia pot câștiga o masă la restaurant sau o excursie la munte

Distribuie articolul

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați îi premiază pe noii studenți. Instituția va organiza o tombolă, iar noii studenți pot câștiga un abonament la o sală de fitnes, o masă la restaurant sau o excursie la munte.

Campania inițiată de conducerea UDJ se numește „Tu te înscrii, noi te premiem”. Reprezentanții universității anunță că la tragerea la sorți, care se va organiza pe 6 august, 14 câștigători (câte unul dintre bobocii admiși la fiecare facultate) vor primi: pixuri cu laser pointer, vouchere cu un abonament de 1 lună de zile acces sală fitness MaxFitness sau cinci mese de două persoane, cină sau prânz la Restaurantul The Folly.

La toate acestea se adaugă premiul cel mare: o excursie de două persoane la munte care va reveni, tot prin tragere la sorți, unui proaspăt student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

În plus, în premieră în acest an, pentru absolvenții de liceu proveniți din mediul rural, conducerea Universității gălățene a pregătit, la semnarea contractului de student, câte un „Kit al Studentului”, în valoare de 2.500 de lei, care conține un laptop, un rucsac și rechizite.

„Laptop-urile sunt în procedură de achiziție în cadrul unui proiect cu finanțare FDI (fondul de dezvoltare instituțională) cu acronimul Ai SUCCES («Acces și integrare pentru succes – îmbunătățirea accesului și integrării în învățământul universitar și sprijinirea tranziției către piața muncii a studenților din ciclul de licență»). Ne dorim, astfel, creșterea echității sociale și sporirea gradului de acces al acestor elevi la învățământul superior”, a declarat Ciprian Vlad, prorectorul UDJ și director al proiectului.

În plus, echipa care se ocupă de Admiterea 2021 a pregătit 30 de Kituri ale Studentului Ambasador pentru tinerii aflați în anii 2 sau 3 de studiu, care se vor implica în activități de voluntariat și extracurriculare de promovare a UDJG.


Distribuie articolul

You May Also Like