Guvernul Viorica renunță la formularul 600

Distribuie articolul

S-au răzgândit pesediștii. Guvernanții anunță că vor să renunțe la formularul 600. Adunați sub fustele doamnei Viorica, ei spun că intenționează să anuleze formularul pe care tot pesediștii l-au băgat pe gât românilor, în timpul vacanței de sărbători. Anunțul a fost făcut marți, 30 ianuarie, de noul ministru de Finanțe.

„La sedința de Guvern de mâine, va fi discutată o OUG prin care vom amâna acest formular până la final de martie, timp în care vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. În această perioadă, nimeni nu mai trebuie să mai depună acest formular. (…) Noi spunem clar că vom găsi o soluție pentru a nu se mai depune acest formular. Nu are rost ca cineva să mai stea pe drumuri pentru a depune un astfel de formular”, a declarat ministrul de Finanțe, EugenTeodorovici, potrivit hotnews.ro.

Ne scărpinăm în nas și după ceafă, dar nu înțelegem o iotă din guvernarea Dragnea. În luna decembrie, pesediștii au dat o ordonanță pe care încearcă să o retragă în ianuarie. Băi, ești prost sau ești nebun? Asta-i guvernare sau caterincă?

Declarația 600 a stârnit reacții din momentul în care a fost scoasă din jobenul pesedist. Cei vizați au spus că reprezintă o mare tâmpenie în condițiile în care veniturile extra-salariale se declarau deja prin formularul 200, iar contractele de cedare a folosinței bunurilor, dividendele și veniturile din drepturi de autor sunt înregistrate/declarate la Fisc. Oamenii nu au fost ascultați până când alde Viorica și Teodorovici s-au uitat la poarta nouă de la ANAF și au constatat că oamenii se bulucesc în mod inutil să depună declarația celebră.

În plus, guvernanții nu spun ce o să se întâmple cu românii care au apucat să completeze formularul 600. Le oferim noi o sugestie: hârtia care a ajuns bună de șters la fund să fie trimisă de contribuabili la Palatul Victoria după ce a fost folosită.


Distribuie articolul

You May Also Like