Traficanți de droguri, arestați

Distribuie articolul

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din #Galați au efectuat opt percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și operațiuni neautorizate cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive. Trei bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

7 dintre percheziții au fost efectuate, la data de 6 octombrie a.c., în municipiul Galați, la imobilele deținute de mai multe persoane bănuite că, în ultimul an, ar fi comercializat marijuana în oraș.

„În urma acestor percheziții au fost găsite și ridicate următoaree bunuri: 700 de grame de cannabis, 580 de grame de 3-CMC (cocaină sintetică), 37 000 de lei, 1 450 de euro, 10 telefoane, 4 arme de airsoft, 3 arme albe. În continuarea activităților, polițiștii au indisponibilizat un colet cu 1 kg. de marijuana, care ar fi fost expediat de un bărbat din Cluj-Napoca. La data de 07 octombrie a.c., polițiștii l-au surprins în flagrant delict pe expeditorul coletului, în timp ce ar fi ridicat contravaloarea drogurilor”, precizează BCCO Galați. .

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința acestuia, au fost ridicate: 2 pungi vidate cu 30 de grame de marijuana, 2 cântare electronice, o armă airsoft,48.530 de lei, 300 de dolari și 335 de euro.

Bărbatul din Cluj-Napoca și alți doi bărbați, din municipiul Galați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Activitățile au fost efectuate cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, Direcției Operațiuni Speciale Cluj și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.


Distribuie articolul

You May Also Like