Traficant de cocaină din Galați, reținut la Focșani

Distribuie articolul

Un tânăr din Galați a fost reținut de polițiștii antidrog din Focșani, sub acuzația de trafic de droguri de mare risc. El trimitea în România cocaină din Olanda, drogurile fiind vândute de un complice în Galați și Vrancea.

„Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au identificat și reținut un bărbat, de 23 de ani, din județul Galați, bănuit că, începând din anul 2020 și până în prezent, ar fi trimis din Olanda, prin intermediul unor firme de curierat, trei colete în care s-ar fi aflat și cocaină. Ulterior, coletele ar fi fost preluate de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, iar drogurile, vândute pe raza județelor Vrancea și Galați”, precizează BCCO Galați.

Polițiștii BCCO au făcut cinci percheziții domiciliare pe raza județului Galați. Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar față de bărbatul de 23 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic și consum de droguri de mare risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunerea de arestare preventivă.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns