Tineretul Național Liberal filiala Galați premiat la Gala ”Mircea Ionescu Quintus”

Distribuie articolul

Tineretul Național Liberal a organizat, sâmbătă, 23 martie a.c., la Sinaia, Gala Premiilor TNL “Mircea Ionescu Quintus”, unde au fost recunoscute și promovate activitățile tinerilor liberali din întreaga țară.

Alături de cei 400 de participanți, la Gala din acest an, au răspuns invitației președintele Romaniei, Klaus Iohannis, președintele PNL, Ludovic Orban, precum și candidati ai partidului la alegerile europarlamentare.

TNL Galați a fost recompensat cu distincția “Cea mai activă filială” , pentru acțiunile desfășurate pe parcursul anului 2018.

Invitat să primească premiul, președintele  Adrian Sorin Pârvu și-a manifestat satisfacția, invitându-și totodată, pe scenă, colegii de filială prezenți în sală:

“Aici, nu e vorba numai despre mine, ci, mai ales,  despre ei, despre echipa care a facut posibil acest premiu: o echipă devotată și motivată, o echipă pe care vreau să o cunoașteți. Mă înclin în fața lor și le mulțumesc pentru implicare. A fost o muncă susținută. TNL Galați a întreprins activități de familiarizare a tinerilor cu doctrinele politice, cu mediul de afaceri și dezvoltarea personală, specifice liberalismului, asociate cu acțiuni ce au avut caracter social, bine fundamentate și justificate.  E premiul vostru, dragi camarazi!”, a declarat acesta în aplauzele sălii.

Tot la Gală, Klaus Iohannis a primit premiul “Garantul democrației”, considerând că activitatea sa oferă garanția respectării statului de drept și a apărării democrației, ca valori esențiale în România.


Distribuie articolul

You May Also Like