Ticăloși la guvernare: cabinetul Viorica a împărțit banii publici pe criterii politice

Distribuie articolul

Se apropie anul electoral și guvernanții au dat drumul șmenurilor cu bani publici. Zilele trecute, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care a alocat bani județelor țării din Fondul de Rezervă. Județele conduse de PSD au primit cea mai mare parte din întreaga sumă.

Așa consideră PSD că trebuie să conducă o țară. Fraierii de contribuabili cotizează și apoi sclavii unui politician penal împart banii de la buget pe criterii politice. Potrivit digi 24.ro, Guvernul a alocat suma de 262,67 milioane lei pentru finanțarea cheltuielilor curente și de capital ale unor localități din județele țării. Hotărârea de Guvern nr. 977, adoptată pe 13 decembrie, stabilește că județele controlate de PSD primesc aproape 227 de milioane de lei. Vaslui, Giurgiu, Maramureș, Teleorman, Vâlcea, Galați (11,223 milioane lei) și Tulcea sunt în fruntea listei, în timp ce județul Sibiu (județul președintelui Iohannis și locul în care PSD cu greu adună un scor electoral din două cifre) este pe ultimul loc cu 171 de mii de lei. Nici municipiul București și județul Brăila nu au primit mare lucru pentru că primarul Gabriela Firea și Mihai Tudose au făcut război cu condamnatul din fruntea PSD.

La prima vedere, gălățenii s-ar putea declara mulțumiți. Gălățenii mai înceți la minte, pentru că ceilalți știu deja că banii primiți vor fi risipiți prin firmele prietene cât să ia ochii proștilor cu drept de vot. Nici măcar nu este o surpriză: asta se tot întâmplă de la revoluție încoace de când socialiștii țin talpa pe județ.


Distribuie articolul

You May Also Like