Tensiuni la Munteni. Rromii, la un pas să se ia la bătaie

Distribuie articolul

Un accident rutier produs, seara trecută, la Munteni, în județul Galați, a fost la un pas să degenereze în violență, în comunitatea de rromi din localitate.

Ce spune IPJ Galați:

„La ora 20.30, a avut loc un accident rutier ușor la Munteni. Un pieton, de 21 de ani, a fost acroșat de un autoturism. A fost transportat la spital, dar nu a rămas internat. Întrucât șoferul autoturismului (22 de ani) a mutat mașina de la locul accidentului, la locuința sa, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

La fața locului au fost trimiși polițiștii rutieri și un echipaj de ordine publică, format din polițiști și jandarmi, pentru a preîntâmpina un eventual conflict între persoanele adunate la locul accidentului”.

Jandarmeria Galați confirmă faptul că a fost solicitată să participe la menținerea liniștii și ordinii publice la Munteni.

Din informațiile noastre, familiile victimei și ale autorului accidentului au fost la un pas să se încaiere, motiv pentru care echipajele de Poliție și Jandarmerie au fost trimise în zonă și au rămas acolo până la dezamorsarea tensiunilor.


Distribuie articolul

You May Also Like