Tensiune în PNL. Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat Biroul Politic Național în ciuda opoziției lui Ludovic Orban

Distribuie articolul


Susținătorii lui Florin Cîțu au convocat Biroul Politic Național al PNL în ciuda opoziției președintelui Ludovic Orban. Ședința este programată miercuri dimineață. În timpul acesteia, Dan Vîlceanu va fi validat pentru poziția de ministru de Finanțe, deși acesta nu este agreat de Orban.


Ședința începe la ora 10.30, a anunțat marți seara prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan. Acesta a explicat de ce ședința nu a fost convocată de președintele Ludovic Orban.


„Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Pe 22 august vom avea ministru de Finanțe, așa cum este normal. Ludovic Orban știe că Guvernul are nevoie de un ministru de Finanțe, a fost chemat să convoace BPN, a ezitat, așa că am decis să convocăm noi BPN-ul, nu este o luptă în interiorul partidului, este o chestie de responsabilitate”, a spus Rareș Bogdan.


Și Florin Cîțu a vorbit despre ședința BPN spunând că procedurile au fost respectate.


„Vă asigur că toate procedurile au fost respectate… vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a spus Florin Cîțu.


Tot marți seara, Florin Cîțu a anunțat că în această săptămână își va depune candidatura pentru șefia PNL. Premierul a dezvăluit că va candida pentru funcția de președinte al PNL cu moțiunea intitulată România liberală.


Distribuie articolul

You May Also Like