SPORT/ Otelul, lider la finalul turului!

Distribuie articolul


Ultima etapă a turului Ligii 3, Seria 2, i-a adus pe oțelari, pentru prima dată în această ediție de campionat, în fotoliul de lider.


Ajutată și de jocul rezultatelor din celelalte partide, în special în cea de la Focșani, unde CSM din localitate a învins cu 2-0 Sporting Liești, Otelul și-a făcut treaba câștigând meciul de pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat.


Gălățenii și-au făcut meciul ușor, marcând în debutul partidei prin Cârjan (min.4). Golgeterul Cisotti a majorat diferența zece minute mai târziu iar fundașul central Yabre a făcut 3-0 în minutul 28, stabilind scorul primei reprize.
După reluare, s-a jucat pe contre, fără prea multe ocazii de poartă.


Au mai fost însă două goluri. Mai întâi au înscris râmnicenii prin Pleșoiu, în minutul 77, iar apoi, gălățeanul Cârjan a închis tabela la 4-1 în min. 83.


Oțelul are la finalul turului cel mai bun atac din serie, cu 33 de reușite dar și cea mai sigură defensivă, cu doar 7 goluri primite.


Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis pe teren următoarea formulă de echipă: Ursu- Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea- Neagu, Jardan, Cireș, Demian- Cârjan, Cisotti. Au mai evoluat: Farcaș, Nica, Vaștag, Cricimar și Dobre.


În clasament, Oțelul Galați este lider cu 21 de puncte, urmat fiind de CSM Focșani cu 20p., Sporting Liești, cu 19p., și Aerostar Bacău, cu 18p.


Interesant, toate urmăritoarele gălățenilor, vor evolua în retur pe stadionul Oțelul, prima întâlnire fiind programată chiar sâmbătă, de la ora 15, cu Sporting Liești.


Pentru următoarele 30 de zile, toate meciurile Oțelului de pe teren propriu se vor disputa fără spectatori, în urma unei decizii recente a CJSU.


Distribuie articolul

You May Also Like