Teddy for Kids- Campanie umanitară marca SSMG

Distribuie articolul

Copilăria este cu siguranță cea  mai prețioasă perioadă a vieții, motiv pentru care Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG) provoacă gălățenii să se alăture inițiativei lor prin care doresc să facă fericiți câțiva copii ce provin din familii defavorizate din comuna Șivița.

Dăruiește una din jucăriile copilării tale, care se află într-o stare bună și redă zâmbetul inocent al unui copil în  perioada sărbătorilor de iarnă.

„Evenimentul „TEDDY FOR KIDS” se desfășoară în perioada 18.10.2017- 05.12.2017, interval în care ne propunem să adunăm un număr cât mai mare de ursuleți, păpuși, mașinuțe sau orice fel de jucării care ar putea bucura.

„Gesturile mici sunt răsplătie cu zâmbete mari” este deviza challenge-ul nostru.

Pentru a răspunde pozitiv inițiativei noastre trebuie doar să alegi una din jucăriile copilăriei tale, apoi contactează-ne la numărul de telefon 0784107978- Mihalcia Daniela (coordonator proiect) și provoacă on-line pe pagina evenimentului alți doi prieteni care să se alăture proiectului.

Raiul jucăriilor va lua naștere în căminul H camera 227, unde vă așteptăm să le dăruiți”, declară Valentina Mihalcea, Președinte SSMG.

„Consider că cel mai important lucru în viață este să fim oameni cu suflet, iar acest lucru poate începe prin lucruri mărunte, cum ar fi să învățăm să dăruim. Oferind o jucărie în cadrul Campaniei „Teddy for Kids”, vei primi la schimb zâmbetul încarcat de emoție al unui copil ce se va bucura de ea. Vă invităm să vă alăturați campaniei inițiate de SSMG, pentru a face fericiți în prag de sărbători, copii din comuna Șivița.”, adaugă Valentina.


Distribuie articolul

You May Also Like