Hebluri de curent electric și gaze în municipiul Galați

Distribuie articolul

Distribuție Energie Electrică România (DEER) va întrerupe furnizarea în această săptămână pe mai multe străzi din Galați, pentru efectuarea unor lucrări aflate în calendarul de investiții.

Mâine, 3 mai, furnizarea va fi întreruptă în intervalul 8,00-11,00, pe strada Feroviarilor, în cartierul Micro 13 B, la blocurile A2, A3, B4, C6 și C10.

Tot mâine, dar pentru opt ore (8,00 – 16,00), abonații din străzile Apollon (între Dogăriei și Tăuni), Farului (între Dogăriei și Tăuni), Daciei (între Dogăriei și Tăuni), Elicei, Vidra, Cezar Bolliac, Vasile Lupu, Tăuni, Fundătura Cernei și str. Dogăriei SPAT SRL vor rămâne, de asemenea fără curent electric.

Aceleași străzi vor fi supuse aceluiași program de sistare și joi 5 mai, în același interval orar.
Miercuri, 4 mai, va fi întreruptă furnizarea de energie electrică pe strada Crizantemelor, la complexul de blocuri Arcada și la blocul CANCAZ.

Și Distrigaz Sud Rețele anunță, o nouă întrerupere a furnizării gazelor naturale în municipiul Galați, timp de opt ore pentru lucrări de mentenanță.

Astăzi, (2 mai) pentru consumatorii cu domiciliul pe bulevardul George Coșbuc, vor rămâne fără gaz metan în intervalul 8,30-16,30.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns