„Noapte albă la #Colectiv”. Gălățenii vor participa la comemorarea victimelor incendiului din clubul bucureștean Colectiv.

Distribuie articolul

„Noapte albă la #Colectiv”. Așa se numește evenimentul pregătit de gălățeni în memoria victimelor incendiului din clubul bucureștean Colectiv. Acesta are loc luni, 30 octombrie, la exact doi ani de la tragedia care s-a întâmplat în 2015. Gălățenii care vor participa la comemorare sunt rugați să vină cu flori, jerbe, coroane, lumânări, candele, fotografii.

Evenimentul va debuta la ora 18.00, la Palatul Administrativ, cu un serviciu religios dedicat memoriei eroilor Colectiv. Apoi, până la ora 21.00 vor fi depuse coroane la Monumentul Eroilor de la Prefectură.

Manifestări asemănătoare au loc în întreaga țară. La Brăila, zeci de persoane au anunțat pe rețelele de socializare că vor participa la un marș. Luni, la ora 16.00, ei se vor întâlni în centrul orașului și vor merge până la Primărie acolo unde vor aprinde lumânări. În incendiul de la clubul bucureștean Colectiv au murit 65 de tineri, printre care sunt o tânără din Galați și doi tineri brăileni.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns