Teatrul Gulliver va pune în scenă un spectacol tradițional în viziune modernă

Distribuie articolul

Pentru că tot e vacanţă, sunteţi invitaţi cu micuţii la Teatrul de păpuşi. Gulliver aduce pe scenă duminică, 25 iunie, de la 10,30, un spectacol traditional. „Vasilache, Mărioara şi Invitaţii” permite bucuria reîntâlnirii cu două personaje faimoase, reprezentative pentru teatrul de păpuşi românesc.

Cei doi erau, odinioară, animaţi de trupele ce rătăceau prin ţară cu căruţa fie în timpul vacanţelor de vară, fie pe la târguri şi bâlciuri. Inedită este tehnica de montare modernă, gândită de regizorul Daniel Stanciu, care apelează, pentru a da viaţă celor două personaje şi la grafica digitală, semnată de un specialist în montaje, Nicu Stănescu.

În distribuţie amintim actorii: Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Marian Sterian, Eduard Şişu, Vlad Ajder. Scenografia e semnată de Daniela Drăgulescu. Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolului, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Este ultimul spectacol al stagiunii, aşa că nu-l rataţi!

Pe perioada verii, Teatrul Gulliver va avea programate câteva spectacole în aer liber, însă revederea cu personajele şi actorii îndrăgiţi se va face, după vacanţă, din data de 10 septembrie.

Distribuie articolul

You May Also Like