Sunt locuri de muncă vacante în construcții sau industria alimentară, la Galați

Distribuie articolul

Un număr de 57 de locuri de muncă vacante, anunțate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Galați, așteaptă să fie solicitate de persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în această săptămână. Majoritatea sunt pentru persoane cu studii medii.

Locurile de muncă afișate acoperă o paletă de 39 de domenii ocupaționale, multe dintre acestea fiind în domeniile industriale cum ar fi: mecanic utilaje, maistru construcții drumuri și poduri sau construcții civile, mașinist instalații mixturi-asfalt, tehnician laborant lucrări drumuri, mecanici, lăcătuși, electricieni, mașiniști sau manipulanți.

Locurile de muncă vacante sunt înregistrate de unsprezece angajatori aflați în baza de date a AJOFM Galați cu activități diverse, de la industria alimentară, construcții, servicii medicale și până la transport, agricultură sau jocuri de noroc.

Pentru cele mai multe locuri de muncă anunțate se solicită angajați cu calificări în domeniul construcțiilor civile (24) sau în domeniul industriei alimentare (12).


Distribuie articolul

You May Also Like