Statistică neagră: aproape 50 de persoane de la căminele de bătrâni din Galați au murit din cauza virusului COVID-19

Distribuie articolul

Crește numărul deceselor de la căminele de bătrâni din Galați. Nouă persoane au murit în ultimele trei zile din cauza virusului. 48 de persoane din cele două cămine de bătrâni din orașul Galați și-au pierdut viața de la începutul epidemiei de COVID-19.

Bilanțul deceselor a crescut foarte mult începând de vineri de când au murit nouă persoane. Este vorba despre patru bărbați și cinci femei cu vârste cuprinse între 64 de ani și 94 de ani. Cei nouă pacienți erau internați la Spitalul Județean și la Spitalul de Boli Infecțioase de cel puțin două săptămâni și au murit din cauza complicațiilor survenite pe fondul infectării cu noul virus. Vârstnicii aveau numeroase probleme medicale.

Autoritățile mai anunță că alte persoane în vârstă primesc tratament în diferite spitale din Galați. În total, aproximativ 150 de persoane din cele două cămine de bătrâni s-au infectat cu virusul COVID-19.

Conform datelor oficiale, în județul Galați 414 persoane au primit confirmarea că sunt infectate cu virusul COVID-19 dintre care 58 au decedat.


Distribuie articolul

You May Also Like