Se prelungește vacanța la Galați: sute de copii din cinci comune rămân în vacanță

Distribuie articolul

Din cauza zăpezii și a viscolului mai multe unități școlare din Galați sunt închise încă de marți. Inițial, a fost vorba despre 17 școli și grădinițe din nordul județului dar miercuri numărul acestora a scăzut. Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că miercuri dimineață mai sunt închise doar șapte unități de învățământ.

Potrivit datelor oficiale, în județul Galați mai sunt închise șase școli și o grădiniță din comunele Băneasa, Buciumeni, Corni, Rădești și Smulți. Ceva probleme sunt și la Liceul Teoretic Paul Bujor din Berești acolo unde numeroși elevi din comuna Rădești nu au putut ajunge la cursuri din cauza drumurilor acoperite de zăpadă.

„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile din această perioadă, vă aducem la cunoștință că astăzi, 28 februarie, rămân suspendate cursurile în 5 unități școlare din județul Galați”, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean.

În funcție de evoluția vremii, perioada de suspendare a cursurilor ar putea fi prelungită și zilele următoare. Orele pierdute vor fi recuperate în semestrul 2, la date ce vor fi stabilite de conducerea școlilor și a Inspectoratului Școlar.


Distribuie articolul

You May Also Like