Start la Oktoberfest. Vezi aici toate prețurile

Distribuie articolul

Bere, între 5 și 9 lei halba ori doza. Preparate din carne, de la 13 la 25 de lei porția. De la 5 la 9 lei, garnitura. Cu aceste prețuri, cea de-a treia ediție a Oktoberfest speră să atragă cel puțin la fel de mulți gălățeni ca anul trecut. Dacă nu chiar mai mulți.

De astăzi și până duminică, cine are chef de distracție cu bere, wurști și muzică bavareză poate veni pe platforma Sălii Sporturilor, unde va avea loc cea de-a treia ediție a Oktoberfest. Intrarea este liberă iar prețurile, pentru toate buzunarele în care au încăput cel puțin cinci lei.

”E un eveniment pe care eu mi l-am dorit de multă vreme a se desfășura la Galați. Văd că, de la an la an, atât organizatorii cât și consumatorii de astfel de evenimente cresc pe de o parte în pretenții, pe de alta în ceea ce oferă”, a declarat ieri Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați, la conferința de presă.

Astăzi, la ora 18, edilul va fi prezent la festivitatea ce va da startul festivalului.
Cât privește prețurile, ele pornesc la bere de la 5 lei paharul de 400 ml de Ciucaș până la 9 lei doza de Ursus Black și de la 13 lei porția de 200 de grame de bratwurst, weiswurst, ciolan ori ceafă de porc la 17 lei coastele de porc, 23 de lei cârnatul XXL picant la 25 de lei cârnatul XXL cu cașcaval.

Toate prețurile sunt în imaginea alăturată.


Distribuie articolul

You May Also Like