Stand up comedy social democrat. PSD își alege candidatul la prezidențiale

Distribuie articolul

Social democrații au de luat o decizie a naibii de grea. Marți, ei trebuie să decidă numele celui care va pierde alegerile prezidențiale de la toamnă. La Parlament au fost convocate Biroul Permanent și Comitetul Executiv Național PSD. Cu această ocazie, pesediștii vor decide numele nefericitului care va ajunge subiect  de caterincă în următoarele luni.

Ca să pară treabă serioasă, barosanii PSD vor vorbi despre responsabilitate, Cotroceni, electorat și viziune. În realitatea, treaba este simplă: pesediștii trebuie să găsească un individ dispus să o ia pe cocoașă, în schimbul unor avantaje oferite prin intermediul partidului sau al Guvernului.

Orice om este frică de bătaie, cu atât mai mult de o bătaie soră cu moartea, așa cum se prefigurează la alegerile prezidențiale din noiembrie. Ca să-și demonstreze bărbăția, duduia Viorica Dăncila a anunțat că își asumă candidatura dacă partidul îi va cere așa ceva. Ce veselie o să fie! În cursa internă și-au mai băgat nasul Gabriela Firea (ce scandal o să fie!), Liviu Pleșoianu și Serban Nicolae (ce porcărie o să fie!) și Ecaterina Andronescu (ce plictiseală o să fie!). Au mai fost Teodorovici si Fifor care au anunțat că se retrag din cursă.

Candidatul PSD va fi validat de Congresul partidului convocat pe 3 august.

UPDATE/ Candidatul PSD pentru alegerile din toamnă este Viorica Vasilica Dăncilă.


Distribuie articolul

You May Also Like