Accident grav la Tudor Vladimirescu

Distribuie articolul

Accident rutier cu victime pe DN 25, la Tudor Vladimirescu în județul Galați. La fața locului intervin mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, ISU și Poliția Rutieră Galați. Circulația a fost blocată în zonă pe toată durata intervenției echipajelor de salvare și cercetare la fața locului.

„Sunt 6 victime în urma accidentului. Una dintre acestea, un tânăr este în stare foarte gravă. Are multiple traumatisme și este în comă. A fost preluat de echipajele noastre aflate la fața locului”, ne-a declarat directorul Serviciului Județean de Ambulanță Galați, Mihai Polinschi.

Poliția Rutieră cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

„În accidentul care a avut loc la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu au fost implicate două autoturisme. Cel care circula dinspre Tecuci către Galați și la volanul căruia se afla un bărbat, de 65 de ani, a pătruns pe contrasens, lovind frontal autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 81 de ani. Din impact, a rezultat rănirea gravă a unui minor de 15 ani, aflat în mașina care a intrat pe contrasens, și rănirea ușoară a conducătorului auto, precum și a altor trei persoane din cel de-al doilea autoturism ( conducătorul auto și două femei de 81 și 75 de ani) .Victimele au fost transportate la spital. Șoferii nu au consumat alcool. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Galați.

Distribuie articolul

You May Also Like