Stand up comedy pe pagina de FB a primarului Ionuț Pucheanu. Ce comentează gălățenii despre parcarea supraetajată din Mazepa

Distribuie articolul

Mulți români au vizionat show-ul lui Bobonete cu grupurile de pe WhatsApp. Ei bine, se întâmplă și în alte locuri situații asemănătoare. Pe pagina de Facebook a primarului orașului Galați, Ionuț Pucheanu, de exemplu, este stand up comedy în toată regulă cu primarul pe post de mediator și cu contribuabili curioși și/sau revoltați pe post de mama 1, mama 2 și mama 3.

Primarul Pucheanu anunță pe pagina de FB că parcarea supraetajată din Mazepa prinde contur. Prima postare vine de la contribuabila 1.

„Buna ziua d-le Primar. Stau la impozite și taxe de dimineața.

E full… Pentru o simplă hârtie sunt nevoită să aștept câteva ore. Din cinci sau șase ghișee, sunt deschise doar două. În fiecare an este aceeași bătaie de joc… Nu știu cine organizează buna funcționare, dar, nu se pricepe deloc. Cred că au o plăcere deosebită să ne vadă stând în picioare și vânturând ușa într-una… Oare când veți face ceva pentru ușurarea plătirii taxelor și nu numai”, se întreabă contribuabila 1.

Contribuabila 2 are altă problemă.

„Domnule primar, puneți în pubelele cu sare și nisip sau puțină motorină ca să nu se mai fure sarea din pubele”, zice gălățeanca.

În discuție se bagă și proprietarul paginii de FB, primarul Ionuț Pucheanu.

„Stimată doamnă, aveți la dispoziție și platforma online ghiseul.ro pentru plăți”, a scris edilul șef.

Imediat, primarul este certat de contribuabila 3.

„Ionut Pucheanu, doamna a zis că are nevoie de o hârtie, nu să plătească, acea hârtie nu se poate elibera la ghiseul.ro, încercați să citiți atent, după răspundeți, valabil ptr toți”, scrie contribuabila 3.

Exact ca în show-ul lui Bobonete, în grupul de comentatori există și contribuabilul rătăcit.

„Sunt încă în concediu. Nu au terminat cârnați de mâncat”, comentează dumnealui.

Până la urmă, contribuabilii 1, 2, 3 se iau la ceartă.

„Dacă nu ai ce face acasă stai de nebună la coadă parcă au intrat zilele în sac.”

„Nebună ești tu. Cunoști tu situația ca să-ți dai cu părerea?

„Te-am întrebat pe tine ceva? Vezi-ți de treaba ta.”

Așadar, postarea era despre parcarea supraetajată din cartierul Mazepa despre care primarul Ionuț Pucheanu spune că este pe jumătate gata. Edilul șef anunță că „lucrările la prima parcare multietajată pe care o construim în cartierul Mazepa 1 avansează pe zi ce trece. După cum puteți vedea în imagini, structura de rezistență e aproape gata și s-au realizat deja cele 50 de spații de depozitare și casa liftului interior. În continuare, ne ocupăm de finisaje la interior și exterior, instalații electrice și de apă, branșamente etc. Suntem cam la jumătatea drumului și ne dorim ca în vara anului acesta să încheiem lucrările, obținând o parcare cu 214 locuri, dar și cu 21 de stații de încărcare pentru mașinile electrice.”

Domnule primar, câte locuri o să aibă parcarea și de ce nu puneți și stații de încărcare pentru mașinile electrice?


Distribuie articolul

You May Also Like