Vremea bună suspendă lucrările la parcarea supraetajată din Mazepa

Distribuie articolul

Profitând de faptul că timpul este unul ideal pentru lucrul în construcții, niciun muncitor nu poate fi văzut pe șantierul dedicat parcării supraetajate din Mazepa, din apropierea complexului Ancora.

Faptul că nu se întâmplă nimic acolo nu a dus însă și la ridicarea restricțiilor de circulație.
De aproximativ o lună, doar vântul își mai face de lucru prin fosta/ viitoarea parcare din centrul orașului. Prima etapă, de reconfigurare a rețelelor, a fost încheiată iar cea de a doua, de execuție propriu-zisă a lucrării, se lasă așteptată.

Este adevărat că termenul de execuție nu este depășit, mai ales că e unul mai mult decât generos: 36 de luni, până în iulie 2021! Doar că în tot acest timp, fie că operează sau nu cineva pe șantier, circulația în zonă este blocată: pe strada Armata Poporului accesul autoturismelor este interzis până la finalizarea lucrărilor.

Dinspre Primărie am primit deja asigurări că este doar un scurt moment de pauză, ce tinde să se transforme într-unul din ce în ce mai lung:

”Lucrările nu sunt suspendate. S-a încheiat prima etapă, cea care privea rețelele din zonă, urmează ca în zilele următoare să vină constructorul să se apuce de treabă. Nu aș putea să vă spun cu exactitate când”, ne-a declarat în urmă cu o lună Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați.

Când va fi gata, dacă va fi gata, construcţia pentru care Lemacons încasează peste 2 milioane de euro ar trebui să aibă parter plus trei etaje, 214 locuri de parcare şi 50 spații de depozitare tip boxe individuale. Plus un teren de sport multifuncţional, pe acoperiș.

La cum se organizează lucrurile în țara noastră, probabil vom vedea primii muncitori în zonă abia când zăpada va depăși jumătate de metru.


Distribuie articolul

You May Also Like