SPORT/ Victorie cu CSM Rm. Sărat pentru oțelari

Distribuie articolul

SC Oțelul Galați a susținut astăzi la orele prânzului prima partidă amicală după reîntoarcerea din cantonamentul montan, parteneră fiind colega de serie CSM Rm. Sărat.
Gălățenii au câștigat cu 2-1 (1-0), golurile oțelarilor fiind marcate de Sârghi (min. 12) și Petrache (min. 84), în timp ce oaspeții au înscris prin Cazan (min. 80 – din penalty).

Antrenorul Petre Grigoraș a început meciul în următoarea formulă: Dinu – Farcaș, Sârghi, Cucu, Sevastian – Bîrlădeanu, Neagu, Dobre, Nica – Răducan, Cârjan.

În partea a doua au mai evoluat Ursu, Stoian, Alecu, Mihnea, Crihană, Cireș și Petrache, în timp ce Păun, Ghiocel, Marquinhos și Gavrilă nu au fost incluși în lotul pentru jocul de astăzi.

Următorul joc de verificare este programat miercuri, 24 februarie, atunci când oțelarii vor întâlni tot pe teren propriu Sporting Vaslui, ocupanta locului 7 din prima serie a Ligii 3.

Primul meci oficial din este programat pe data de 13 martie 2021, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, contând pentru etapa 11 a Ligii 3, seria 2.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns