Polițist antimafia, atacat

Distribuie articolul

Un ofițer de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate BCCO Galați a fost agresat, în această seară, în apropierea unei agenții de pariuri din Cartierul Dunărea.

Polițistul aflat în timpul liber era în agenție pentru a depune un bilet la pariuri, când doi indivizi au intrat în incintă și au agresat-o verbal pe operatoarea de serviciu. Polițistul a intervenit pentru a o apăra pe femeie și, la ieșirea din agenție, a fost așteptat de cei doi indivizi. Unul dintre aceștia a scos un cuțit și polițistul a încercat să îl imobilizeze, moment în care a fost atacat de celalalt bărbat. După ce l-au pus la pământ pe ofițer, cei doi agresori au fugit cu o mașină.

Poliția Galați a început o anchetă în caz. Cei doi agresori ai ofițerului BCCO sunt căutați, iar mașina a fost dată în consemn.

„Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 18.30. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Secția 3. În caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și a fost sesizat Parchetul. Cei doi presupuși agresori au fost identificați. Unul are 23 ani, celalalt 31 ani. Sunt căutați în acest moment fiindcă se sustrag cercetărilor”, a precizat IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like