SPORT/ Prima victorie a Oțelului!

Distribuie articolul

În etapa secundă a Ligii a treia, jucătorii antrenați de Petre Grigoraș au câștigat duelul local cu Avântul Valea Mărului, scor 2-0 după un joc nu foarte ușor. Oțelul a marcat prin Răducan și Matei, acesta din urmă ratând și un penalti atunci când scorul era alb.

Petre Grigoraș și Ionuț Neculce au început meciul în următoarele formule:
Oțelul:Dinu–Farcaș,Sârghi,Ghiocel, Popescu–Neagu,IaniPetrache,Răducan,Nica–Matei. Au mai evoluat:Cârjan, Dobre, Țicămucă, Ghinea și Sevastian.
Avântul Valea Mărului: Olaru–Popa, Moise,Antofe,Hilohe–Iancu,Murgoci,Drăgan,Aftene–Blănaru. Au mai intrat:V.Popa, Țâmpău și Chiciuc.

Cea de-a treia echipă gălățeană de liga a treia, Sporting Liești, a remizat acasă, scor 2-2 cu echipa din Făurei manageriată de Bănel Nicoliță.
Sporting a evoluat in formula: Vădeanu,Iancu,Voicu,Gâţă,Manea – Lupu, Bandac,Mihu,Zărnescu -Stan, Dănăilă. Au mai intrat:Bârlădeanu,Munchiu, Grigoraş, Bucevschi şi Călin.

Oțelarii au avut o etapă în care rezultatele contracandidatelor le-au fost favorabile. Dacia Unirea Brăila a pierdut pe teren propriu cu conjudețeana Viitorul Ianca, scor 1-2 iar focșănenii de la CSM s-au întors de la Bacău doar cu un punct, scor 2-2 cu CSM din localitate. Astfel, toate cele trei echipe cotate cu șanse la promovare au făcut deja câte un pas greșit.

Mâine sunt programate partide contând pentru Cupa României. Oțelul va juca pe teren propriu cu CSM Focșani, iar Sporting Liești se va deplasa la Huși pentru întâlnirea cu Hușana.


Distribuie articolul

You May Also Like