SPORT/ Oțelul aproape de a începe pregătirea de iarnă!

Distribuie articolul


Lotul Oțelului se află în ultimele zile de vacanță, fotbaliștii gălățeni urmând să se reunească la începutul săptămânii viitoare, luni, 18 ianuarie.
După vizita medicală, programată în 19 și 20 ianuarie, gălățenii de la Oţelul vor susţine prima partidă amicală, pe 26 ianuarie, la Buzău, cu Gloria.


Pentru finalul lunii și în prima decadă a lui februarie este prevăzută perioada de acumulări fizice și pregătire centralizată în cantonamentul montan de la Câmpulung Moldovenesc.


După revenire -12 februarie- , Oțelul va susţine mai multe meciuri de verificare, programate astfel: o dublă întâlnire cu colega de serie din Liga 3, CSM Rm. Sărat, pe 17 februarie în deplasare, respectiv în 20 februarie acasă, cu Sporting Vaslui – 24 februarie și Metalul Buzău – 27 februarie, ambele la Galaţi.


De asemenea, pe 5 martie va avea loc un joc test „în familie”.
Antrenorul Petre Grigoraș a declarat că pregătirea de iarnă este foarte importantă pentru orice fotbalist, acumulările din această perioadă urmând a se vedea în partea a doua a actualei ediții de campionat.


„ Suntem în grafic şi acest lucru ar trebui să ne dea tuturor încredere şi să fim foarte atenţi la ce vom face în această perioadă de acumulări. Nu trebuie să facem foarte multe schimbări, dar sigur vom avea nevoie de câţiva jucători pentru a ne întări pe câteva posturi.” A spus Petre Grigoraș.


Oţelul a încheiat anul 2020 pe locul 2 în clasamentul seriei a 2-a din Liga a 3-a cu 22 de puncte, la egalitate cu liderul Dacia Unirea Brăila, dar cu un golaveraj inferior.


Campionatul se va relua cu meciurile contând pentru etapa 11, programate pe 13 martie, când Oţelul va juca în deplasare cu con-județeana Avântul Valea Mărului.


Distribuie articolul

You May Also Like