Principalele baze sportive din Galați vor fi transformate în centre de vaccinare

Distribuie articolul


Principalele baze sportive din orașul Galați vor fi transformate în centre de vaccinare pentru populația din etapa a III-a. Centrele sunt realizate de primărie la Sala Siderurgistul, Sala Sporturilor și Patinoarul Dunărea. În cele trei baze sportive vor funcționa 36 de centre de vaccinare.
Primăria Galați anunță că a început să amenajeze centrele în care vor fi imunizate persoanele din etapa a III-a a vaccinării. Tot Primăria va plăti pentru funcționarea centrelor pe parcursul vaccinării.


„Este vorba despre Sala Siderurgistul (16 puncte), Sala Sporturilor (12) și Patinoarul Dunărea (8). Astfel, Primăria asigură compartimentarea și dotările necesare: panouri separatoare, frigidere, chiuvete mobile, calculatoare, imprimante, scaune, mese, paturi, dulapuri, pubele etc. De asemenea, se va face curățenia și dezinfectarea zilnică a spațiilor. Cheltuielile necesare pentru buna funcționare a cabinetelor sunt estimate la această dată la peste 2 milioane de lei, iar banii sunt alocați de la bugetul local”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.


De la începutul epidemiei, Primăria Galați a alocat 14 milioane de lei în lupta împotriva COVID-19.

Foto: viata-libera.ro


Distribuie articolul

You May Also Like