Miștocăreala de la SC Gospodărire Urbană, continuă!

Distribuie articolul

După aiureala cu suspendarea înhumărilor, duminica, pe motiv că și groparii sunt oameni și au drepturi, societatea aflată sub autoritatea Consiliului Local calcă din nou în străchini, anunțând că se pot totuși oficia înhumări și duminica dacă vii cu…groparul de-acasă.

Că această societate nu funcționează ca un SRL, ci doar urmând o epistolă scrisă de un scenograf pârât pentru un film cu proști, o știm demult.
Dar să pui pe un comunicat scris probabil de directorul Magearu pe un cavou ușor descoperit, că se pot înhuma cei decedați și duminica daca îți asiguri groparul și oficialul de înhumare, e nu numai lipsă de respect ci și o nuanță non-managerială ce impune o demisie în stare de urgență.

Mai mult decât atât, apare și o motivare (mai bine nu apărea!!!), cum că măsura luată este cauzată de lipsa de personal.
Sigur, nu contestă nimeni că e vorba de un job așa prolific și că s-ar fi răsturnat șareta cu gropari lângă gârlă, dar oare cum ar da o așa grozăvie în zona privată.

Să pună patronul unei frizerii, de exemplu sau a unei brutării, pe un geam un anunț, de genul…Din lipsă de personal, duminica tragem heblu și ca atare, nu vă tundem, iar alălaltul nu ne dă fărâmă de pită.

Pucky. Bă băiatule, unde l-ai găsit pe neisprăvitul ăsta? Du-l fuguța la împărtășanie până nu se irită preoțim c-ar putea avea ceva diminuări de venituri. Bineînțeles, nefiscalizate, c-așa-i modelul la noi…


Distribuie articolul

You May Also Like