SPORT/ Deja patru transferuri pentru Oțelul

Distribuie articolul

Până acum au semnat contracte noi cu gruparea gălățeană patru jucători, unii reveniți la echipă, alții practic urmând să debuteze.

Campania de transferuri a celor de la SC Oțelul Galați a  început cu revenirea fundașului Daniel Popescu, ultima oară jucător al celor de la CSM Slatina.

Au urmat apoi, Bogdan Gavrilă, mijlocaș, ce a evoluat în ultimul sezon pentru Gloria Buzău și portarul Eugen Bujoreanu de la Delta Tulcea.

Cel de-al patrulea transfer anunțat este al jucătorului Alin Nica, ce a evoluat în sezonul precedent pentru Sporting Liești.

Nica s-a remarcat în ediția precedentă de campionat la fosta sa echipă ca fiind unul dintre cei mai în formă jucători. Alin Nica a semnat un contract pentru următorul sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Dacă îl mai adăugăm și pe Daniel Lovin, noul antrenor secund al oțelarilor, putem spune că, până în momentul de față, campania de transferuri decurge promițător

Conducerea managerială și staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați sunt hotărâte să atace în acest nou sezon promovarea în liga secundă, chiar dacă gălățenii vor intra intr-o grupă extrem de grea, cu multe pretendente la promovare.


Distribuie articolul

You May Also Like