Spectacolul de absolvire al studenților de la Facultatea de Arte, la teatru

Distribuie articolul

Studenții anului trei de la Facultatea de Arte, Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați, prezintă spectacolul de licență „Ultima zi de școală”, sub îndrumarea conf.univ.dr. Florin Toma. Evenimentul va avea loc mâine, la ora 19:00, în Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Spectacolul, bazat pe textul „Ultima zi de școală” de Chiara Boscaro și Marco Di Stefano, abordează teme mature precum puterea, consimțământul și curiozitatea în adolescență, provocând și dezvăluind complexitățile alegerilor și consecințele acestora. Distribuția include pe Marius Avramescu, Dorina Iuliana Necula, Darie Laurentiu Gabriel, Cristian Gheorghiu și Valentina Iumen, care își asumă roluri ce promit o interpretare intensă și provocatoare.

Realizat în colaborare cu Teatrul Dramatic „Fani Tardini” și parte din programul managerial INTER, spectacolul își propune să evidențieze interdisciplinaritatea prin artă și parteneriat.

Accesul este permis persoanelor peste 14 ani. Pentru mai multe informații și rezervări, vizitați https://bilete.fanitardini.ro/seats/ultima-zi-de-scoala-20240328 sau sunați la (0758) 049 850.


Distribuie articolul

You May Also Like