Se lansează noul album al Formației Taylor – „Noi fără 2”

Distribuie articolul

În seara acestei sâmbete, începând cu ora 19.30, Bucureștiul se pregătește să fie din nou martorul unui eveniment muzical memorabil. Formația Taylor, cunoscută pentru muzica sa de calitate, își va prezenta noul său album, intitulat „Noi fără 2”. Într-un gest de revenire simbolică, concertul de lansare se va desfășura în același loc unde trupa și-a făcut debutul, la The Pub Universității.

Încărcat de semnificații, „Noi fără 2” își conturează povestea prin titlurile cântecelor: „Începu să plouă…”, „Între două lumi”, „De la răsărit spre asfințit”, „De vei veni”, „Mereu amândoi”, „Ne-am sărutat”, „Interludiul unor iluzii”, „Să ne reîntâlnim”, Vorbe-n vânt”, „La porțile orizontului”, „Lumina”, Ca într-un vis”, „Surâsul tău” și „Lumina din ochii tăi”, aceasta din urmă fiind o colaborare cu Dida Drăgan. Textele pieselor sunt opera colectivă a lui Codruț Croitoru, Loredana Harabagiu, Marius Ionescu și a colegului nostru, Cristi Nicolau, care a contribuit cu versurile piesei „Aș vrea să vii”.

Formația își păstrează alinierea artistică, rămânând fidelă componenței care a adus succesul primului lor album. Astfel, pe scenă vor urca Codruț Croitoru (solist vocal, chitară, compoziție), Florian Laghia (chitară), Marius Vintila (tobe), Victor Iovan (chitară bass) și surorile Alexia și Bianca Stefan (backing vocals). Repertoriul serii va include atât piesele proaspăt lansate, cât și selecții din „Dincolo de măști”, primul lor succes din 4 martie 2022.

Evenimentul va fi cu atât mai special, cu cât pe scenă va urca și Dida Drăgan, pentru a interpreta live piesa – „Lumina din ochii tăi”, alături de trupă.

Formația Taylor a luat naștere în contextul pandemiei, din dorința lui Codruț Croitoru de a-și înființa propriul proiect. A și reușit, aducând pe scena muzicală românească un proiect de inimă. Chiar dacă proiectul este relativ nou, Codruț Croitoru, inițiatorul formației, a adunat în jurul său o echipă de muzicieni cu experiență vastă. Croitoru, absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, a colaborat cu formații precum The Crown și Compact, demonstrând talent atât în interpretare, cât și în compoziție. Florian Laghia, cu o moștenire muzicală de la fratele său Emil, a adunat experiență alături de grupuri ca Sfera și Premier. Marius Vintila a colaborat cu nume mari din industrie, precum  Mihai Pocorschi, Mike Godoroja, Vali Sterian, Adi Ordean și Krypton; iar Victor Iovan a contribuit la succesul trupelor Schimbul 3 și Premier. Surorile Alexia și Bianca Stefan, deși tinere, au câștigat numeroase premii în festivaluri.


Distribuie articolul

You May Also Like