Soluții concrete pentru problemele gălățenilor!

Distribuie articolul

 

 

Prețurile practicate de către operatorul regional Apă Canal S.A. Galați sunt printre cele mai mari din țară!

Facturile la apă au crescut simțitor, din aprilie 2023, iar valoarea serviciilor oferite de către companie utilizatorilor casnici nu s-a îmbunătățit.

Întrebați, în repetate rânduri, care sunt motivele acestei scumpiri (noile tarife sunt de 8,30 lei pe metrul cub de apă potabilă și 6,23 metrul cub pentru canalizare – epurare; spre comparație, în Cluj-Napoca tarifele sunt de 5,12 lei pe metrul cub, respectiv de 5,43 lei)), care apasă greu pe umerii gălățenilor, reprezentanții instituției au invocat argumente care arată incapacitatea conducerii acestei instituții – și, mai ales, a administrației PSD, care o girează – de a găsi soluții eficiente pentru reducerea costurilor la apă.

Administrația PSD înseamnă stagnare economică, dezinteres pentru nevoile cetățenilor, sărăcie. Este nevoie de o nouă perspectivă, proactivă, înnoitoare, de o administrație liberală care să dezvolte Galațiul, să pună în practică soluții viabile pentru modernizarea instituțiilor gălățene și pentru ridicarea nivelului de trai al comunității.

Echipa PNL are soluții concrete pentru reducerea prețului apei: diminuarea pierderilor de 46% prin investiții în rețeaua de distribuție a apei, acolo unde este nevoie de ele, înlocuirea conductelor vechi de 50 de ani, stoparea furtului de apă, eliminarea apei meteorice din facturi (legea permite UAT-ului să acopere aceste costuri din bugetul propriu), eliminarea bonusurilor de 30 de miliarde către directorii Apă Canal S.A. Galați și Consiliul de administrație – bonusuri ce urmează a fi atribuite în iunie -, reducerea profitului societății de la 13,6% la 5%, preluarea captării de apă din Dunăre de la Combinat, redistribuirea celor 1100 de angajați către departamente deficitare, investiții în energie mai ieftină pentru stațiile de pompare.

Grija pentru comunitate, profesionalismul și implicarea directă în rezolvarea problemelor cetățenilor sunt atributele unei administrații liberale de care avem cu toții nevoie!

Votează echipa PNL! Votează pentru dezvoltarea Galațiului!

 

Comandat de Partidul Național Liberal, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240015

Distribuie articolul

You May Also Like