Scandal: Cristian Pomohaci a fost dat afară dintr-un concert care va avea loc la Tulucești

Distribuie articolul

Cristian Pomohaci a fost scos de pe afișul concertului Sărbătoare la Brateș care va avea loc duminică, la Tulucești. De vină sunt localnicii care au protestat susținând că fostul preot, implicat în scandaluri sexuale și anchete penale, nu este un bun exemplu pentru comunitate.

Primarul comunei Tulucești i-a ascultat și l-a înlocuit pe Pomohaci, mai ales că prin sat umbla zvonul că personajul controversat urma să fie atacat cu ouă în timpul spectacolului.

„Având în vedere reacția din mediul on-line vizavi de posibila prezență a cântărețului Cristian Pomohaci pe scena de la ediția din acest an a Festivalului Sărbătoare la Brateș, facem următoarele precizări: toți artiștii/cântăreții au fost contractați de firma de impresariat, care a făcut o oferta totală către Primărie. Ca adminstrație locală, respectăm dorința locuitorilor din comună și am luat decizia de a-l înlocui pe Cristian Pomohaci cu un alt artist, care va fi anunțat în cel mai scurt timp”, a anunțat pe FB, Petrică Bratu, primarul comunei Tulucești.

Bineînțeles, decizia primarului nu a fost bine primită de toți localnicii.

„Lume rea ca la noi nu am văzut si nici nu o să maí văd, vă place să judecați fără să știți adevărul, mai opriți-vă oameni buni, vedeți-vă de familiile voastre fără să judecați pe alții de care nu știți nimic”, a scris un localnic pe FB.

Concertul de la Tulucești va avea loc duminică, de la ora 17.00, la căminul cultural din localitate.

Pe scenă vor urca, printre alții, Laura Lavric, Alessia și Vali Vijelie.


Distribuie articolul

You May Also Like