Socialistul Bezman își bate joc de Consiliul Local!

Distribuie articolul

O tâmpenie pe care cândva o făcea nepoata Noricăi Nicolai în Parlament.

Profitând de situația pandemică ce a generat ședințe în spațiul virtual, un farsor socialist ce-a intrat prin voia gălățenilor în Consiliul Local și care răspunde la numele de Gheorghe Bezman s-a gândit că n-ar fi rău să i-a la mișto ședința CL, implicit pe colegii săi, și să lase o persoană fizică, de profesie noname, să voteze in locul său.

 Motivația că avea un țâr de treabă ce-ar putea fi mai importantă este pe cât de idioată pe atât de batjocoritoare la adresa celor ce i-au dat votul și l-au trimis in Consiliul Local să-i reprezinte.

Acum, na, dacă omul e ocupat ce n-a spus la partid. Băi, eu nu pot veni la ședințele voastre, ca am chestii mai importante. Vin doar când e de luat „cașcavalul” ce ține loc de indemnizație.

Consilierul local PNL, Valeriu-Laurenţiu Onose, i-a atras atenţia preşedintelui de şedinţă, viceprimarul socialist Sorin Enache că în locul lui Gheorghe Bezman votează altcineva!.

Intrusul s-a ridicat instant şi a dispărut din imagine.

 Enache a încercat o șobolăneală pentru a-l scoate pe ilegalist dar a sfârșit prin a debita tâmpenii. Se poate vota și pe chat.

Chat faci tu, băi Enache  iar acele proiecte ce au fost votate de ilegalist sunt nule de drept. Dar de asta se va ocupa Prefectura când va da avizul de legalitate.

Aveți înregistrarea ședinței Consiliul Local.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=149546959929650&ref=watch_permalink

Distribuie articolul

You May Also Like