Pucky vrea cozoroace la Pasaj!

Distribuie articolul

Ies la iveală lucrările de mântuială comandate de municipalitatea gălățeană și executate de firmele de casă ale socialiștilor.

Toată vara s-a scris despre năzdrăvănia de la Pasajul Dunărea, de plăcile puse aiurea prin fața fostului Hotel Dunărea, de sferele mult prea costisitoare din aceiași zonă, de betonarea excesivă a parcului din zona Spicu’ ca să nu mai vorbim de cele nefăcute cum ar fi Plaja Dunărea.

Ies deja la iveală după nici un an, lucrările făcute de mântuială de acele firme protejate și contribuabile la gruparea socialistă.
Pasajul Dunărea, parcă ar fi fost renovat acum un deceniu. Când plouă apa se scurge mintenaș pe trepte către subsol. Tavanul deja a intrat și el la apă. Cu garanție sau fără e clar că la firmele de partid sunt novici fie că vorbim de proiectanți sau executant.

Acum sincer, pretenții prea mari de la Pucky&gașca pot avea doar cei la fel de novici sau personajele antamate politic.
Bun, o să spuneți că se mai întâmplă. Poate. La de-al de-ăștia ce preferă să facă șușe pe bani publici doar că poporul zonal e iubitor de bâlci, când le vine rândul să facă o chestie mai serioasă, ghinion, nu le iasă!

„Este o prelingere a apei pluviale, cel mai probabil o omisiune a proiectanţilor”, a spus recent, Pucky. Oamenii din zonă, ăia mai sănătoși la cap decât primarele gârlei spun altceva. E vorba de infiltraţii în pasaj, ceea ce e mult mai grav! Și a dat și soluția tehnică, fix după chipul și asemănarea lui.
„ …constructorul urmează să facă un fel de streaşină, un fel de cozoroc pentru ca apa să nu mai prelingă direct pe perete, în funcţie de cum plouă sau de cum bate vântul”.

Bravos, Sofocle!
Bănetul plătit de Pucky pentru cele două „chestii” de la Pasaj a fost 814.340,16 lei, cu TVA-ul aferent.


Distribuie articolul

You May Also Like