Socialiștii au ridicat ipocrizia la rang de virtute!

Distribuie articolul

Mai toate personajele din PSD-ul local, fie ele parlamentari, primari sau vicepreședinți pensionari de CJ, au avut ordin pe unitate și au aruncat iar cu lături pe paginile lor de socializare.
Concret, aceștia i-au acuzat pe parlamentarii gălățeni din partidele ce formează arcul guvernamental că au votat un buget prin care nu au sprijinit nevoile comunității locale. Care nevoi? Fantasmagoriile cu aeroportul dar și alte inepții ce era limpede că nu vor primi finanțare niciodată. Dacă era să fie, cât s-au perindat socialiștii pe la guvernare, conduși de Dragnea-hoțul, mișcau măcar un pai.

Dar, totul e politică ieftină doar să știe gălățenii că se fac că trudesc.
Au depus socialiștii la amendamente la buget cât pentru toate guvernele europene. O miștocăreală care au mai făcut-o și altădată, doar-doar să dea bine la public.

Numai că de data asta, amendamentele ce le-au propus n-au fost votate nici de inițiatori. Concret, analfabetul Mitică „Ciasuri” Mărgărit și Grivei de Bujoru’ n-au votat ceea ce partidul dorea – amendamente cu toptanu’.

In schimb, cei trei parlamentari liberali, George Stângă, Onuț Atanasiu și George Scarlat au votat din amendamentele socialiștilor, chiar dacă nu au avut succes. Asta așa că tot veni vorba de postat tâmpenii pe rețelele de socializare. Dar cu manipulările ordinare ale PSD ne-am învățat de o bună bucată de vreme. Chiar nu mai reprezintă vreo surpriză…

Acum dacă faci idioțenii, corect ar fi să ți le și asumi, dar să procedezi așa cum au făcut cei doi socialiști sună a ipocrizie maximă.
Bravo, tovarăși!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns