Descindere liberală ca pe vremea ilegaliștilor comuniști

Distribuie articolul

Asociația Clubul Fermierilor are programată pentru astăzi la ora 13 o acțiune la care va participa și ministrul Agriculturii, Adrian Oros.
Întâlnire la care vor participa fermieri din județele Vrancea, Brăila și Galați se va desfășura pe teritoriul vrâncean, acolo unde sunt programate vizite la câteva ferme și o ședință cu membrii fermieri.


Aceștia sunt supărați pe actualul Executiv pentru tergiversările cu plata despăgubirilor pentru seceta pedologică dar și întârzierea la rezolvarea problemei apei pentru irigații programată pentru 15 martie.


Întâlnirea a fost ținută la secret până în ultimul moment când, nemaiavând variante de șobolăneală, senatorul George Scarlat, președintele Comisiei senatoriale pentru Agricultură a admis existența acestei acțiuni care are un caracter mai închis, dar a menționat că rigorile acestei descinderi ministeriale le-au aparținut exclusiv celor din Asociația Clubul Fermierilor. O atitudine asemănătoare cu principiile ilegaliștilor comuniști din perioada interbelică.


De fapt, pe teritoriul Județului Galați va avea loc doar masa de protocol, la un restaurant de la Hanu Conachi, începând cu ora 13.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns