Ponton de 1 milion de euro, degeaba

Distribuie articolul

Spaţiul Schengen e departe cum și România e departe de Spațiul Schengen.
În tratatul de aderare era prevăzut și un ponton la Galați pentru vasele turistice și nu numai.
Dar n-a fost să fie! Nici pontonul funcțional, nici aderarea.

Pontonul din zona Palatului Navigației nu numai că este nefuncțional dar cineva încă nu a răspuns penal pentru mizeria săvârșită. Cu bani publici! Din primăvara lui 2011, pontonul de 1 milion de euro și-un pic, lung de 60 de metri și lat de 11 metri, inaugurat cu fast de câțiva idioți ce erau la butoane pe – atunci.

De așa amar de vreme, APDM, cheltuie anual pentru conservarea simulacrului de lucrare, dar surpriză, nimeni nu dă vina pe nimeni. Întrebat, cu subiect și predicat cine este responsabil de această „capodoperă”, directorul APDM, „finul” Alexandru Șerban lu’ „nașu’” George Stângă s-a coțcăit să ofere un răspuns tranșant.

Bun, acum nu-i bai că nici în Schengen nu suntem, și nu va acosta nimeni prea curând pe-acolo, în primul rând din lipsă de servicii vamale în zonă. Dar de banul public tot și-a bătut cineva joc!

Erori de proiectare, de execuție ca să nu mai vorbim de cine a recepționat acest terminal, multe personaje fizice ori juridice și nici o anchetă. De ce?

Auzi, băi, nea Șerbane, aia cu „… în acest moment căutăm soluții…” pentru această idioțenie făcută, sau mă rog, girată de APDM să le-o spui nepoților! Poate acolo ai credibilitate! Din 2011 tot căutați soluții? Și aici mă refer la toți care ați încasat lefuri de la stat din 2001 până în zilele noastre.
Dar cum spunea cineva la conferința de presă, merge și de-un striptease pe pontonul ăla !


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns