USR numește o socialistă la șefia APM Galați!

Distribuie articolul

E din ce în ce mai clar că USR nu reușește să puncteze decât parțial la capitolul imagine.
Fără a avea veleități prea consistente în ceea ce privește administrația publică locală- vezi exemplele Clotilde Armand și Dominic Fritz, nici la nivelul Executivului nu reușește a lăsa mai multe „urme” după activitatea depusă.


După prea mult mediatizatul Drulă, panglicarul Ghinea sau nu demult, haiducul Vlad Voiculescu, USR a lansat sub presiune problematica desființării Secției Speciale.

Această mizerie promovată de Tudorel Toader, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu e limpede că trebuie să dispară dar modalitatea prin care ministrul justiției, Stelian Ion încearcă s-o desăvârșească nu face decât să creeze tensiuni în Coaliție.


Acum, încă nu ne-am prins dacă USR mai vrea la guvernare ori ba. E ca elevul ăla din ultima bancă pentru care corigența e un status absolut personal.


La Galați, după ce Rodeanu a jucat rolul încasatorului, USR și-a ales o nouă conducere avându-l în vârf de lance pe Andrei Posticà. Numai că, la Galați, USR e aidoma PMP in trecut, un jucător de”Ciuleandră” underground, in care nu poți avea prea multă încredere.


Concret, la o săptămână după ce Geaninei Hanță îi expiră mandatul de șase luni la conducerea APM Galați, astăzi, cei de la USR, mai exact șeful Agenției Naționale pentru Protectia Mediului, Florin George Găbercea, numește pe post o socialistă din PSD, Gina Radu. Despre domnia sa se știe doar că este nora fostului șef al ANAF Galați, susținut de asemenea de PSD, Georgică Radu.


Acum, joaca e în felul următor: USR poate fi liniștit acuzat de ipocrizie, infantilism politic și cel mult jucător la cacealma.


Un partid ce excelează doar la crearea de conflicte spontane, fără contribuții decisive la actul de guvernare și nu în ultimul rând, lipsit de verticalitate cu partenerii.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *