Social-democrații se tem de virusuri, nu și de viruși. Congresul PSD ar putea fi organizat online din cauza coronavirusului

Distribuie articolul


Social-democrații ne-au lăsat cu gura căscată. Cică vor să organizeze congres online. Asta din cauza coronavirusului care se foiește prin România. Baronii, naivii, trepădușii și ceilalți se vor strânge în fața monitoarelor pentru a stabili viitorul de aur al partidului. Oameni curajoși, dispuși să se ia la trântă cu virușii care colcăie pe internet.


Altfel spus, de frgica virusurilor din lumea reală, pesediștii sunt dispuși să înfrunte virușii din lumea virtuală. Nu-i bai pentru că toate congresele au final așteptat: candidează cine poate și iese cine trebuie. Anul acesta, cu atât mai mult, pentru că PSD are un candidat unic la funcția de președinte.


Știa ce știa Dan Nica pe vremea când înzestra computerele României cu programe Microsoft. Acum are doar de câștigat: apasă o tastă și votează pentru Marcel Ciolacu, unicul candidat al PSD din 20-20. Nu-i nici o surpriză că PSD Galați merge pe mâna învingătorului, a făcut la fel întotdeauna. Filiala condusă tocmai din paleontoliticul politicii de Dan Nica îl susține pe Marcel Ciolacu pentru că trebuie să fie bine pentru toată lumea, baroni și plebe, deopotrivă.


Congresul online are și alte avantaje, în special pentru baroni. Echipajele Rezist și Fără penali în funcții publice sunt pe alte grupuri, reformatorii din partid pot fi tratați cu delete, iar o eventuală problemă majoră poate fi rezolvată cu ctrl-alt-delete. În cel mai rău caz se poate ajunge la shut down!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns