Șmecheria costă!

Distribuie articolul

Doi bărbați din Galați au fost amendați de Poliție și Jandarmerie, după ce au înjurat forțele de ordine și nu au respectat prevederile Codului Rutier și ale ordonanțelor militare. Unul dintre scandalagii a rămas și fără permis de conducere pentru 30 zile Incidentul a avut loc luni, în Galați, la intersecția străzilor Siderurgiștilor și Gheorghe Doja.

Jandarmeria Galați ne-a comunicat că a aplicat bărbatului o amendă de 300 lei pentru injuriile adresate organelor de ordine, sancțiune prevăzută de Legea 61/1991 R privind ordinea publică.

Poliția Galați a lămurit împrejurările în care s-a produs incidentul.

„Autoturismul, la volanul căruia se afla un bărbat,  de 34 de ani, din municipiul Galați, a fost observat trecând de mai multe ori prin zonă.

A fost oprit de polițiști și, cu ocazia controlului documentelor,  bărbatul a prezentat o adeverință de angajator, precizând totodată,  că a mers la cumpărături în mai multe locuri. Nu a putut prezenta însă, o declarație pe proprie răspundere, completată în mod corespunzător.

În momentul în care a fost sancționat, a adresat injurii organelor de politie, fiind imobilizat și condus la secție.

A fost sancționat contraventional cu suma de 20 000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare 3/2020, și cu suma de 1450 de lei pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, dar și pentru refuzul nejustificat de a înmâna permisul de conducere. Totodată, i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

Și cel care a filmat a fost sancționat cu 2000 de lei amendă pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanței Militare 3/2020″, informează IPJ Galați.

VIDEO https://m.youtube.com/watch?feature=share&fbclid=IwAR0xXICNMuBE4ds7Lds-bsreXalSMWwKA7RLC2HAyN5SQTDGmtA95P4nOdI&v=wJMm9BZeQKc


Distribuie articolul

You May Also Like