Mă speriași, bre Georgică!

Distribuie articolul

Prin Țiglina 3, la capătul traseului 20, acolo unde gălățenii ii spun „Siretul”, chiar dacă gârla respectivă e în cu totul altă zonă, vreme de ani buni, președintele PNL Galați, George Stângă a închiriat o magherniță pentru a dialoga cu electoratul din acea parte a municipiului.

Nu au fost cine știe ce „găseli” politice prin zonă acolo, cert e că învecinarea cu bodega unde e raiul bețivilor din Țiglina 3, nu a dus pentru Georgică decât la a mai da câte-un rând la meseni ori de câte ori vizita așa zisul birou.

Chiar dacă în 2021 a renunțat la a mai vizita biroul, respectiv la a mai cinsti bețivii cartierului, Georgică a ales să-și ia pozele de ginerică, cu tot cu afișele de catindat de pe geamurile nespălate ale magherniței, abia pe final de an, pe la mijlocul lui decembrie.

Acum, na era o curiozitate, ce s-ar putea deschide acolo? Să vină vreun socialist cu o mai mare priză la mesenii locului, și instant gândul m-a dus spre Mărgărit „Ciasuri”, un prieten al bodegilor municipale. Ghinion. N-a venit. S-au aciuit însă naționalitățile conlocuitoare. La vedere, cu marfă de sezon, fără să fie vreun deranj din partea autorităților, cu două pirandonele (pardon, piramidoane!), cu tarabă-n față si cu strigăte de grotă: Artifice, băieții! Cascade, băieții! I-a pocnitoarea, neamule! Serios, mă speriași, bre Georgică!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns