Scumpită cu 3 milioane de lei, parcarea supraetajată din Mazepa e tot un șantier pustiu

Distribuie articolul

Deși s-a luat decizia să se plătească în plus pentru ea aproape 3 milioane de lei iar primarul Pucheanu spunea că lucrările pot reîncepe imediat, la parcarea supraetajată din Mazepa nu se întâmplă în continuare nimic. Poate că nu ar deranja prea mult, dacă nu ar fi blocată circulația rutieră în zonă.

La ședința Consiliului Local din urmă cu două săptămâni se lua decizia ca la parcarea supraetajată din Mazepa să se adopte o nouă soluție tehnică, mai scumpă cu aproape 3 milioane de lei. În viziunea edilului, lucrările puteau fi demarate pe loc.

”Consilierii locali au votat astăzi indicatorii tehnico-economici pentru această parcare. Din momentul de față, de fapt de mâine, când va fi redactată Hotărârea de Consiliu Local, constructorii se pot apuca de treabă cu noua variantă de fundație, aleasă de către proiectant”, declara primarul Ionuț Pucheanu în urmă cu două săptămâni.

Nimic nu s-a întâmplat de atunci și până acum iar lucrările sunt deja abandonate în zonă de mai bine de două luni. Timp în care restricțiile de circulație au rămas în continuare în vigoare.

Construcţia pentru care Lemacons ar urma să încaseze peste 12 milioane de lei ar trebui să aibă parter, trei etaje, 214 locuri de parcare şi 50 spații de depozitare tip boxe individuale plus un teren de sport multifuncţional, pe acoperiș.


Distribuie articolul

You May Also Like