Sezonul petardelor: Poliția continuă confiscările

Distribuie articolul

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Galați au depistat, pe strada Domnească, în zona căminelor studențești, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 33 ani și două autoturisme în care dețineau articole pirotehnice, pe care ar fi intenționat să le comercializeze.

”Primul dintre aceștia, din județul Vrancea, a fost depistat în jurul orei 14.00, polițiștii găsind în posesia sa 4 baterii de artificii, categoriile F2 și F3 și 60 de bucăți petarde, categoria F3”, precizează IPJ.

Câteva ore mai târziu, în aceeași zonă, au fost depistați ceilalți doi bărbați, din municipiul Galați, în autoturismul cărora polițiștii au găsit 12 baterii artificii, categoriile F2 și F3, 15 artifcii tip ”banană”, 34 candele romane și 882 petarde, categoriile F3 și P1.

”Niciuna dintre persoanele în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență și autorizație de deținere pentru articolele pirotehnice, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept”, mai spun reprezentanții IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like